Welk type persoonlijk LastPass-account heb ik?

Er zijn drie verschillende persoonlijke LastPass-accounttypen – LastPass Free, LastPass Premium en LastPass Families bieden verschillende functies. Als gebruiker van LastPass kunt u zien welk type account u gebruikt wanneer u zich bij uw account aanmeldt.

Aanmelden via het bureaublad

1. Log in op LastPass en krijg toegang tot uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
      • Klik in de werkbalk van uw webbrowser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Kluis of Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Terwijl u in uw kluis bent, kunt u uw rekeningtype op een van de volgende manieren bekijken:
      • In de vervolgkeuzelijst voor uw gebruikersaccount, rechtsboven in het navigatiegedeelte, wordt uw accounttype weergegeven.
      • Bekijk uw Mijn Account-pagina voor uw accounttype en aanvullende accountgegevens door Accountinstellingen te selecteren in de navigatie aan de linkerkant, klik vervolgens onder Account Information, in het gedeelte "Koppelingen" op Mijn account en uw accounttype wordt vermeld als Status (d.w.z. Premium Status, Families Status). U kunt ook zien wanneer uw abonnement verloopt.

Attentie: Als uw Premium status "Inactief" is dan heeft u een LastPass Free account.

Premiumstatus op de pagina Mijn account

Resultaten: U heeft uw persoonlijke LastPass accounttype bepaald.

Aanmelden vanaf een mobiel apparaat

1. Open de LastPass-app voor iOS of Android op uw apparaat.
    2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in, tik vervolgens op of selecteer Aanmelden
    3. Selecteer of tik op Instellingen in de onderste knoppenbalk.
    4. Selecteer of tik op Uw LastPass-Account.
    5. Zoek naar het 'Type account' op het scherm.

Resultaten: U heeft uw persoonlijke LastPass accounttype bepaald.