Welke versie van LastPass gebruik ik en hoe kan ik die bijwerken?

U kunt gemakkelijk nagaan welke versie van de LastPass-browserextensie u gebruikt.

1. Klik op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
    2. Selecteer Accountopties OF onderaan in het menu.
    3. Selecteer Over LastPass.
    Resultaten: Installatie-informatie (inclusief het versienummer, datum/tijd waarop de versie is gebouwd, en of de binaire component is geïnstalleerd) wordt vermeld.
    Volgende stap: U kunt uw versienummer vergelijken met de meest recente versie uit de Opmerkingen bij de release van LastPass. U kunt eventueel de meest recente versie van LastPass downloaden voor uw apparaat.