Hoe schakel ik accountverlenging in voor LastPass?

Op de profielpagina Mijn account kunt u de verlengingsdatum van uw LastPass-abonnement weergeven en zorgen dat uw abonnement automatisch wordt verlengd.

1. Meld u aan bij de pagina Mijn account op https://lastpass.com/my.php?lpnorefresh=1 met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Zoek het gedeelte 'Status' op basis van uw soort abonnement (Premium, Families, Teams of LastPass Business).

In dit gedeelte worden het abonnementstype en de einddatum van het abonnement weergegeven.

3. Voer een van de volgende handelingen uit om uw account te verlengen:
    Doel Instructies
    Automatische verlenging inschakelen
    1. Selecteer Automatische verlenging inschakelen.
    2. Voer uw betalingsgegevens in en controleer ze.
    3. Selecteer Aankoop bevestigen.
      Opmerking:

De verlenging is ingeschakeld en uw abonnement wordt voortaan automatisch verlengd aan het eind van elke factureringscyclus.

Nu verlengen
    1. Selecteer Nu verlengen
    2. Controleer uw adres- en creditkaartgegevens en werk ze indien nodig bij.
    3. Selecteer Aankoop bevestigen.
      Opmerking:

U hebt uw account verlengd voor de volgende factureringsperiode.