Hoe schakel ik accountverlenging in voor LastPass?

Op de profielpagina Mijn account kunt u de verlengingsdatum van uw LastPass-abonnement weergeven en zorgen dat uw abonnement automatisch wordt verlengd.

1. Meld u aan bij de pagina Mijn account op https://lastpass.com/my.php?lpnorefresh=1 met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Zoek het gedeelte Status op basis van uw soort abonnement (Premium, Families, Teams of LastPass Business).

In dit gedeelte worden het abonnementstype en de einddatum van het abonnement weergegeven.

3. Selecteer Automatische verlenging inschakelen.

Probleemoplossing: Als uw abonnement al is verlopen of als uw factureringsdatum nog niet is verstreken, selecteert u Nu verlengen.

4. Voer uw betalingsgegevens in en controleer ze.
    5. Selecteer Aankoop bevestigen.
    Resultaat: U hebt accountverlenging ingeschakeld en uw abonnement wordt voortaan automatisch verlengd aan het einde van uw factureringscyclus.