Wanneer zou ik de offline-modus gebruiken om zonder wachtwoord in te loggen?

Gebruikers die zijn ingeschakeld om de offline modus te gebruiken voor hun LastPass Business + Advanced MFA add-on account kunnen deze functie gebruiken wanneer zij zich moeten authenticeren met de LastPass Authenticator-app wanneer er geen internetverbinding aanwezig is.

Of u nu buiten kantoor bent of in vliegtuigmodus reist, de offline modus biedt naadloze en veilige toegang, waar u ook bent.

Om te bepalen of de offline modus beschikbaar is voor wachtwoordloos inloggen via de LastPass Authenticator-app bij toegang tot SSO apps en/of werkstations, kunnen LastPass admins aangepaste authenticatiebeleidsinstellingen beheren.