Waar kan ik de MD5- of SHA1-controlesomcode voor LastPass vinden?

Waar kan ik de MD5- of SHA1-controlesomcode voor LastPass vinden?

U kunt de MD5-controlesomcode voor LastPass als volgt vinden:

• Op Windows OS - Voor alle EXE- en DLL-bestanden geldt dat LastPass ze digitaal ondertekent met behulp van een LastPass-certificaat. Om de MD5-controlesomcode te vinden, klikt u met de rechtermuisknop op het EXE- of DLL-bestand en selecteert u ter controle het tabblad Signatures.
    • Op Mac OS - U kunt de MD5-controlesomcode bekijken door de stappen te volgen die staan vermeld op https://support.apple.com/en-us/HT202369.
    • Op Linux OS - Voor lplinux.php publiceert LastPass MD5 en SHA1 hashes op de LastPass downloadpagina.