Waar worden mijn LastPass-gegevens lokaal op mijn computer opgeslagen?

Uw LastPass-kluisgegevens (bijv. URL's, gebruikersnamen en wachtwoorden voor sites, veilige notities en formuliergegevens) worden lokaal opgeslagen op uw computer. De opslaglocatie varieert afhankelijk van het besturingssysteem en de browser(s) die u gebruikt.

Opslag van Windows-gegevens

Webbrowser Instructies om gegevens te lokaliseren
    Chrome Voer %LocalAppData% uit en ga dan naar Google\Chrome\User Data\Default\databases\chrome-extension_hdokiejnpimakedhajhdlcegeplioahd_0
    Firefox Navigeer naar één van de locaties:
    • Voer %UserProfile% uit en ga dan naar AppData\LocalLow\LastPass OF
    • Voer %UserProfile% uit en ga dan naar AppData\Local Settings\Application Data\LastPass
    Edge Start %LocalAppData% ga dan naar Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe
    Opera Start %LocalAppData% ga dan naar Opera Software\Opera Stable\Cache

Opslag van Mac-gegevens

Ga naar ~/Library/Containers/com.lastpass.LastPass/Data/Library/Application Support/LastPass/

Als u de bibliotheekmap niet kunt vinden, is het mogelijk dat u de binaire LastPass-component niet hebt geïnstalleerd of dat de bibliotheek verborgen is. Om de Bibliotheek te onthullen, doe je het volgende:
    1. Ga naar Finder > Ga > Ga naar map.
    2. Voer ~/Library in het veld in.
    3. Navigeer naar Containers/com.lastpass.LastPass/Data/Library/Application Support/LastPass/

Opslag van Linux-gegevens

Webbrowser Instructies om gegevens te lokaliseren
    Chrome Ga naar ~/.config/google-chrome/Default/databases/chrome-extension_hdokiejnpimakedhajhdlcegeplioahd_0
    Firefox Ga naar ~/.lastpass
    Opera Ga naar ~/.opera/Opera Software/Opera Stable/Cache

Opslag van Android-gegevens

• Standaard - Ga naar /data/data/com.lastpass.lpandroid
    • Bij gebruik van een geheugenkaart - Ga naar /sdcard/lastpass