Wie bepaalt welke biometrische methode vereist is voor het gebruik van wachtwoordloze aanmelding voor SSO-apps en werkstations?

Uw LastPass Business-beheerder kan kiezen uit een groot aantal verificatiebeleidsregels om in te stellen, waaronder de gewenste biometrische-verificatiemethode, voor verschillende platforms en apparaten. De LastPass-beheerder kan zijn gebruikers ook toestaan om zelf hun voorkeursmethode voor verificatie te kiezen.

Let op: Deze functie is beschikbaar met LastPass Business + Advanced MFA. Meer informatie over abonnementen en prijzen.