Waarom word ik in Firefox om toestemming gevraagd om LastPass-gegevens naar mijn klembord te kopiëren?

Firefox heeft zijn beveiligingsbeleid bijgewerkt, waardoor gebruikers nu toestemming moeten geven of weigeren dat LastPass kluisgegevens (bijv. gebruikersnaam, wachtwoord, URL, formuliervelden, enz.) naar het klembord kopieert als ze de LastPass online webkluis, webbrowser-extensie of in-field pictogram gebruiken.

Info over deze taak: Om Firefox toestemming te geven gegevens van uw kluis naar uw klembord te kopiëren, doet u het volgende:
    1. Log in op LastPass met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Zoek het gewenste item en klik vervolgens op Kopiëren.
    3. Er wordt een bericht weergegeven met het advies dat als u gegevens van LastPass naar uw klembord wilt kopiëren, u klikt op Vraag me om toestemming.

4. Klik desgevraagd op Toestaan.
    Resultaten: Uw kluisgegevens worden nu gekopieerd naar uw klembord voor gebruik, en u wordt niet langer gevraagd om toestemming om de kopieerfunctie te gebruiken.
    Let op: Om de geaccepteerde toestemming opnieuw in te stellen en opnieuw gevraagd te worden, kunt u de LastPass-browserextensie voor Firefox opnieuw installeren.

Wat gebeurt er als ik op Weigeren klik voor de toestemming?

De kluisgegevens worden niet naar uw klembord gekopieerd als u op Weigeren hebt geklikt op de toestemmingsprompt, maar de volgende keer dat u een item probeert te kopiëren, wordt u opnieuw gevraagd om toestemming te geven of te weigeren.