Waarom wordt er om meervoudige verificatie gevraagd terwijl ik mijn apparaat als vertrouwd heb aangemerkt?

Info over deze taak:

Als u uw computer heeft ingesteld als vertrouwd apparaat, maar nog steeds wordt gevraagd om meervoudige verificatie, gaat u naar de LastPass-gegevensmap van Windows, macOS of Linux en verwijdert u alle bestanden die in deze map aanwezig zijn. Vervolgens kunt u uw apparaat opnieuw instellen als een vertrouwd apparaat.

Gegevensmappen in Windows

1. Ga als volgt te werk om Firefox-gegevensmappen te verwijderen:
      1. Ga naar C:\Gebruikers\< gebruikersnaam >\AppData\LocalLow\LastPass
      2. Verwijder de .suid-bestanden.
      3. Log in op LastPass, dan stel uw apparaat opnieuw in als vertrouwd.
    2. Ga als volgt te werk om Google Chrome-gegevensmappen te verwijderen:
      1. Ga naar %AppData%\..\Local\Google\Chrome\User Data\Default\databases\chrome-extension_hdokiejnpimakedhajhdlcegeplioahd_0\
      2. Verwijder de bestanden in deze map.
      3. Log in op LastPass, dan stel uw apparaat opnieuw in als vertrouwd.
    3. Ga als volgt te werk om de bestanden van Microsoft Edge-gegevens te verwijderen:
      1. Ga naar %AppData%\..\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe\
      2. Verwijder de .suid-bestanden.
      3. Log in op LastPass, dan stel uw apparaat opnieuw in als vertrouwd.

Gegevensmappen in macOS

1. Ga naar ~/Bibliotheek/Containers/com.lastpass.LastPass/Data/Bibliotheek/Application Support/LastPass/Containers
    2. Open de map com.lastpass.LastPass en verwijder alle bestanden in deze map.
    3. Log in op LastPass, dan stel uw apparaat opnieuw in als vertrouwd.

Let op:Als u de Bibliotheek-map niet kunt vinden, kan deze wellicht verborgen zijn. Om het te onthullen, ga naar Finder > Ga naar > Ga naar map voer in: ~/Bibliotheek om toegang te krijgen tot uw gebruikersaccount Bibliotheek

Gegevensmappen in Linux

1. Ga als volgt te werk om Firefox-gegevensmappen te verwijderen:
      1. Ga naar ~/.lastpass/.
      2. Verwijder de bestanden in deze map.
      3. Log in op LastPass, dan stel uw apparaat opnieuw in als vertrouwd.

Let op:Op andere platforms maakt Mozilla Firefox gebruik van de Firefox-profielmap.

2. Ga als volgt te werk om de bestanden in de Google Chrome-gegevensmappen te verwijderen:
      1. Ga naar ~/.config/google-chrome/Default/databases/chrome-extension_hdokiejnpimakedhajhdlcegeplioahd_0/
      2. Verwijder de bestanden in deze map.
      3. Log in op LastPass, dan stel uw apparaat opnieuw in als vertrouwd.