Waarom krijg ik de melding "Fout: Ongeldig antwoord"?

Als u deze foutmelding krijgt wanneer u een actie probeert uit te voeren in uw kluis (bijvoorbeeld een nieuw sitewachtwoord toevoegen, een bestaand wachtwoord wijzigen, etc.), zijn er een paar dingen die u kunt proberen om het probleem op te lossen.

Algemene instructies

Meld u af en weer aan om te proberen de bewerking opnieuw uit te voeren. Als het probleem zich blijft voordoen, probeert u het volgende:
    • Wis de lokale cache van LastPass - Door uw lokale cache te wissen, verwijdert u de lokaal opgeslagen kopie van uw versleutelde gegevens. Om de lokale cache opnieuw te creëren, meldt u zich (terwijl u een actieve internetverbinding heeft) bij LastPass af en weer aan. Probeer daarna de actie opnieuw uit te voeren.
    • Sluit alle actieve sessies af - Zodra dit is gebeurd, logt u uit bij LastPass en logt u opnieuw in en probeert u de actie opnieuw uit te voeren.
    • Update de LastPass-browserextensie (indien gebruikt) - Download de laatste versie van de LastPass web browserextensie, log dan in en probeer de actie opnieuw uit te voeren.

Voor meer informatie en om nieuwe tips voor dit probleem te volgen, kunt u de LastPass-community bezoeken.

Instructies voor Chrome

Als u de LastPass-browserextensie op Chrome gebruikt, moet u ook de instelling inschakelen om toegang te verlenen tot LastPass op alle sites.

1. Open een Chrome-webbrowservenster en navigeer naar chrome://extensions/?id=hdokiejnpimakedhajhdlcegeplioahd.
    2. Selecteer het keuzerondje om de instelling Op alle sites in te schakelen.