Waarom krijg ik een foutmelding wanneer ik probeer LastPass aan te schaffen?

Situatie

U bent momenteel een gezinslid van een (actief of verlopen) LastPass Families-abonnement en probeert een nieuw LastPass Premium- of LastPass Families-abonnement aan te schaffen, maar u krijgt een foutmelding waarin staat dat u daartoe geen rechten hebt, of dat u al bent aangemeld.

Oorzaak:

U bent al aangemeld bij LastPass als gezinslid van een LastPass Families-abonnement.

Oplossing:

Als een gezinslid (met een actief of verlopen account) moet u het huidige abonnement verlaten, en een nieuw abonnement aanschaffen.

1. Log in op LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en log in met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Klik onder Accountinformatie op Mijn account.
  4. Selecteer Families verlaten en vervolgens nogmaals Families verlaten om te bevestigen.

Mijn account – Families verlaten

Resultaat: U gebruikt niet langer een licentie voor het LastPass Families-plan dat u verliet, en u staat niet langer vermeld als gebruiker in die account.

5. Zodra u uw vorige abonnementsplan en account hebt verlaten, kunt u opnieuw proberen een nieuw LastPass-abonnement te kopen.

Problemen oplossen: Als u nog steeds geen nieuw LastPass-abonnement kunt kopen, neem dan contact op met Support van LastPass door onderaan dit artikel een contactoptie te selecteren.

Let op: De klantenondersteuning die LastPass biedt is afhankelijk van uw abonnement. Zie voor meer informatie Welke klantondersteuningsniveaus biedt LastPass?