Waarom zie ik de melding "Fout: Ongeldig JSON-antwoord" in LastPass?

Als u dit foutbericht ziet wanneer u probeert een actie in uw kluis uit te voeren (zoals het Sharing Center openen, een map delen, enzovoort), kunt u verschillende dingen doen om het probleem op te lossen.

Meld u eerst af en dan weer aan bij LastPass, en probeer vervolgens de actie opnieuw uit te voeren.

Als het probleem zich blijft voordoen, probeert u het volgende:

Als het probleem zich blijft voordoen, update dan de LastPass webbrowser extensie (bekijk de downloads hier), log dan in op LastPass en probeer de actie opnieuw uit te voeren.

Voor meer informatie en om nieuwe tips voor dit probleem te volgen, kunt u de LastPass-community bezoeken.