Waarom zie ik de melding "Fout: Ongeldig JSON-antwoord" in LastPass?

Als u deze foutmelding krijgt wanneer u een actie probeert uit te voeren in uw kluis (bijv. toegang tot het Sharing Center, een map delen, enz.), zijn er een paar dingen die u kunt proberen om het probleem op te lossen.

Meld u eerst af en dan weer aan bij LastPass, en probeer vervolgens de actie opnieuw uit te voeren.

Als het probleem zich blijft voordoen, probeert u het volgende:

Als het probleem zich blijft voordoen, update dan de LastPass-browserextensie (bekijk de downloads hier), log dan in op LastPass en probeer de actie opnieuw uit te voeren.

Voor meer informatie en om nieuwe tips voor dit probleem te volgen, kunt u de LastPass-community bezoeken.