Waarom zie ik tijdens een aanmelding bij LastPass het bericht dat ik mijn mailbox moet controleren om een verificatie uit te voeren of dat ik het opnieuw moet proberen?

Als u dit foutbericht ziet op een desktopcomputer of een mobiel apparaat, betekent dat dat u geprobeerd heeft zich bij LastPass aan te melden met een ongeldige combinatie van e-mailadres en hoofdwachtwoord, of dat u uw apparaat als vertrouwd moet verifiëren via e-mailverificatie.

Herinnering: Zodra een apparaat via e-mailverificatie is goedgekeurd als vertrouwd apparaat, behoudt het maximaal 60 dagen deze status in uw LastPass-account.
    Beperking: U kunt maximaal 25 vertrouwde apparaten hebben (via e-mailverificatie), waarna het oudste vertrouwde apparaat zal worden verwijderd en opnieuw moet worden vertrouwd als u LastPass vanaf dat apparaat opent. Merk op dat deze vertrouwde apparaten worden goedgekeurd via e-mailverificatie, en niet de apparaten zijn die worden vermeld in uw Accountinstellingen, onder het tabblad Vertrouwde apparaten en/of Mobiele apparaten.
    Uw vertrouwde apparaat verifiëren
    Kijk eerst in uw mailbox of u een mail van LastPass heeft ontvangen over de geblokkeerde aanmelding.
    Let op Als u geen e-mail van LastPass hebt ontvangen, heeft u mogelijk een e-mailadres voor beveiliging ingesteld (een secundair e-mailadres dat wordt gebruikt voor verificatie). Controleer of u in de inbox van uw beveiligingse-mailadres een e-mail van LastPass hebt ontvangen over de blokkering van uw aanmelding.

Als u de e-mail van LastPass hebt ontvangen en u zich aanmeldt bij LastPass vanaf een vertrouwd apparaat of een vertrouwde locatie, klikt u op de verificatiekoppeling in de mail en meldt u zich weer aan bij LastPass.

Als u geen e-mail hebt ontvangen van LastPass, controleer dan deze instellingen en probeer u opnieuw aan te melden bij LastPass.

Heeft u hierna nog steeds problemen met het inloggen bij LastPass, raadpleeg dan Een verloren hoofdwachtwoord herstellen voor instructies om uw hoofdwachtwoord te herstellen.