Waarom zie ik de foutmelding "Geen contact met de server. Controleer uw internetverbinding en probeer het opnieuw" en verloopt vervolgens mijn LastPass-sessie in Chrome?

Als u problemen ondervindt bij het aanmelden bij LastPass vanuit Chrome, kunt u uw LastPass-cookies verwijderen en proberen u opnieuw aan te melden.

1. Open Chrome en ga naar chrome://settings/siteData?search=cookies.
  2. In het zoekveld in het navigatiegedeelte rechtsboven, voert u in: lastpass.
  3. Klik op Alle getoonde verwijderen.
  4. Wanneer u gevraagd wordt te bevestigen, klikt u op Alles wissen.
  5. Start de Chrome-browser opnieuw op en meld u opnieuw aan bij LastPass.