Waarom zie ik ERR_CLEARTXT_NOT_PERMITTED op mijn Android toestel?

Waarom zie ik ERR_CLEARTXT_NOT_PERMITTED op mijn Android toestel?

Als u probeert een webpagina te openen met de in-app mobiele browser van de LastPass-app voor Android, betekent dit dat u naar de site navigeert met behulp van HTTP in plaats van HTTPS-protocol. Als veiligheidsmaatregel ondersteunt LastPass geen initiële pageload voor HTTP sites, wat de hoofdoorzaak van deze foutmelding is.

Als u wilt doorgaan en de site HTTPS ondersteunt, kunt u handmatig de HTTP wijzigen in HTTPS in de adresbalk van de LastPass in-app mobiele browser en opnieuw naar de site navigeren om de webpagina te laden. Als deze site in uw LastPass kluis is opgeslagen en u van plan bent hem in de toekomst te lanceren, kunt u de site-vermelding bewerken en de HTTP in HTTPS veranderen zodat u de foutmelding voor die site niet meer tegenkomt.