Waarom zie ik "Mislukt. Controleer uw internetverbinding en de datum en tijd op uw toestel" wanneer ik een beveiligde notitie probeer te maken terwijl ik offline ben?

Hoewel de beveiligde notitie niet onmiddellijk in uw LastPass kluis zal verschijnen, wordt deze op het apparaat in een tijdelijke map in het cachegeheugen opgeslagen. De applicatie zal regelmatig controleren of er een dataverbinding is en wanneer deze wordt gevonden, zal de notitie worden geüpload.

Zodra de dataverbinding is hersteld, vernieuwt u uw lokale kluis om de notitie te bekijken.