Waarom zie ik het bericht "We hebben een onveilig aanmeldingsformulier gedetecteerd" wanneer ik een site bezoek?

LastPass zal dit waarschuwingsbericht weergeven als uw LastPass-browserextensie Voorkeuren zijn ingeschakeld om te waarschuwen voordat u automatisch invult op een formulier dat niet veilig is.

Dat betekent dat de website die u bezoekt een onveilige methode gebruikt om gegevens in te voeren (LastPass detecteert in het bijzonder GET- en mailto:-methoden op de pagina).

Onveilig inlogformulier op Chrome
    Attentie: Momenteel zijn er twee verschillende extensiemenu-ervaringen, dus de instructies kunnen verschillen afhankelijk van uw navigatie-ervaring. De "nieuwe ervaring" geldt voor versie 4.104.0 en nieuwer voor de LastPass-browserextensie, terwijl de "vorige ervaring" verwijst naar versie 4.103.0 en eerder.
    • Doe iets met de prompt.
      1. Kies uit de volgende opties wanneer daarom wordt gevraagd:
        • Klik op OK als u de website vertrouwt, waardoor LastPass uw opgeslagen inloggegevens kan vullen.
        • Klik op Annuleren als u de website niet vertrouwt en/of niet wilt dat LastPass de gegevens automatisch invult. U kunt daarna eventueel nog steeds handmatig uw aanmeldingsgegevens invullen.
    • Beheer uw LastPass browserextensie Voorkeuren.
      1. Klik op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
      2. Neem de actie die past bij uw navigatie-ervaring:
        • Nieuwe ervaring - Selecteer het tabblad Account en ga dan naar Instellingen voor de extensie > Geavanceerd.
        • Vorige ervaring - Selecteer Accountopties OF < uw gebruikersnaam > onderaan het menu, ga dan naar Voorkeuren van uw extensie > Geavanceerd.
      3. Vink het vakje voor de instelling Waarschuwen voordat onbeveiligde formulieren worden ingevuld aan of vink het vakje uit.
      4. Klik op Opslaan.
    Resultaat: U hebt actie ondernomen op de prompt, en/of uw LastPass-browserextensie Voorkeuren aangepast om in de toekomst met prompts als deze om te gaan.