Waarom zijn mijn inloggegevens al ingevuld voordat mij wordt gevraagd om meervoudige verificatie voor LastPass?

Voor het gebruik van meervoudige verificatie is vereist dat u een internetverbinding heeft om uw token voor meervoudige verificatie te valideren. Dit betekent dat als u LastPass niet hetzelfde token voor meervoudige verificatie geeft dat is gegenereerd voordat het verlopen is, uw versleutelde gegevens in uw kluis nooit aan u worden verstrekt.

LastPass ondersteunt echter ook offline toegang (indien dit is ingeschakeld). Het slaat een lokaal gecachte, versleutelde kopie van uw gegevens op uw lokale apparaten op, zodat u ook bij uw gegevens kunt komen als u geen internetverbinding heeft. Let op: het gebruik van deze functie is afhankelijk van uw type account en/of beperkingen in het beveiligingsbeleid (indien van toepassing).

Als uw account is ingesteld voor het gebruik van meervoudige verificatie (en offline toegang is toegestaan) en u kunt zich aanmelden bij LastPass terwijl u offline bent, dan gebruikt u de lokaal gecachete kopie van de gegevens in uw kluis voordat u uw identiteit online kunt verifiëren. Daarom kan LastPass uw gegevens voor de huidige site invullen, voordat u uw token voor meervoudige verificatie kunt invoeren voor de verificatie.

U kunt dit op verschillende manieren voorkomen: