Waarom worden mijn inloggegevens ingevuld voordat ik wordt gevraagd om meervoudige verificatie voor LastPass?

Het gebruik van meervoudige verificatie vereist dat u een internetverbinding hebt om uw multifactor-token te kunnen valideren. Dit betekent dat als u LastPass niet voorziet van hetzelfde multifactor-token dat is gegenereerd voordat het vervalt, uw versleutelde kluisgegevens in LastPass nooit aan u zullen worden vrijgegeven.

LastPass ondersteunt echter ook Offline Access (indien ingeschakeld), waarmee u een lokaal gecachede, versleutelde kopie van uw kluisgegevens op uw lokale apparaat kunt bewaren, zodat u nog steeds toegang tot uw gegevens hebt als u geen toegang tot internet hebt. Let op: het gebruik van deze functie is afhankelijk van uw type account en/of beperkingen in het beveiligingsbeleid (indien van toepassing).

Als uw account is ingesteld om meervoudige verificatie te gebruiken (met Offline toegang toestaan ingeschakeld) en u meldt zich offline aan bij LastPass, krijgt u toegang tot de lokaal in de cache opgeslagen kopie van uw kluisgegevens voordat u zich online kunt authenticeren. Daarom kan LastPass uw gegevens voor de huidige site invullen, voordat u uw token voor meervoudige verificatie kunt invoeren voor de verificatie.

U kunt dit op verschillende manieren voorkomen: