Waarom crashen sommige van mijn apps wanneer ik de Android App Fill functie heb ingeschakeld?

U kunt de functie App Fill helemaal uitschakelen en de functie Invoermethode of Kopieermeldingen gebruiken, of App Fill voor de app uitschakelen. Als u App Fill voor een app uitschakelt, kunt u de functie blijven gebruiken, maar wordt de specifieke app genegeerd.

App vullen uitschakelen

1. Open de LastPass-app op uw Android toestel.
    2. Ga naar Menu > Instellingen > App Fill instellingen > App Fill instellingen bewerken.
    3. Zoek de betrokken app(s).
    4. Selecteer Venster invullen niet weergeven.
    Resultaten: Je hebt app vullen uitgeschakeld.

Verzamelen van logboeken

1. Open de LastPass-app op uw Android toestel.
    2. Ga naar Instellingen > Help en ondersteuning.
    3. Activeer de instelling Logboekregistratie inschakelen
    4. Scroll naar de onderkant van het scherm en selecteer Logboek weergeven
    5. Als aanvullende hulp nodig is, neem dan contact op met Support van LastPass door Neem contact op met support te selecteren binnen dit artikel.
    6. Gelieve de volgende informatie te vermelden:
      • App-versie (te vinden in Instellingen > Over LastPass)
      • Informatie over het apparaat
      • Android OS
      • Inhoud van het logboek