Waarom worden sites niet toegevoegd aan Recent gebruikt in LastPass?

Als een site niet wordt weergegeven in de lijst met onlangs bezochte sites, schakel dan Trackgeschiedenis in binnen uw Accountinstellingen.

1. Log in op LastPass en krijg toegang tot uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
      • Klik in de werkbalk van uw webbrowser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Kluis of Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
    3. Vink onder Privacy, in de sectie Geschiedenis bijhouden, het vakje aan voor Geschiedenis van aanmeldingen en formulieren bijhouden optie.
    4. Log uit bij LastPass, en log dan weer in.
    Resultaten:

Uw geschiedenis wordt nu bijgehouden, en u kunt sites bezoeken die u wilt laten verschijnen in Onlangs gebruikt.