Waarom heb ik een door LastPass gestuurde e-mail niet ontvangen?

Als LastPass u een e-mail heeft gestuurd (bijvoorbeeld voor verificatie van een vertrouwd apparaat, het delen van een item of een wijziging van het hoofdwachtwoord) maar u de e-mail niet heeft ontvangen, zijn er verschillende dingen die u kunt controleren.

Controleer ook uw beveiligings-e-mailadres (indien u dit heeft ingesteld)

Als u een beveiligings-e-mailadres heeft ingesteld, controleer dan die mailbox, want daar hebben we de e-mail naartoe gestuurd.

Controleer uw spamfolder en uw spamfilters

Controleer of u de volgende e-mailadressen als contacten heeft toegevoegd aan de lijst met toegestane adressen van uw e-mailfilter. Laat LastPass u vervolgens een nieuwe e-mail sturen.

• support@lastpass.com
    • do-not-reply-support@lastpass.com
    • support-replies@logmein.com
    Let op: Als u Hotmail of Outlook.com gebruikt als uw e-mailserviceprovider, dient u bovenstaande e-mailadressen toe te voegen aan uw lijst met toegestane e-mailadressen.

Controleer uw instellingen voor e-mailmeldingen

Controleer uw abonnementen op e-mailmeldingen om er zeker van te zijn dat u zich niet heeft afgemeld voor het type e-mail dat u zou willen ontvangen.