Waarom krijg ik een netwerkfout bij het activeren van federatieve login voor LastPass met Okta?

Oorzaak: Oorzaak

LastPass accepteert Okta's aangepaste domein URL niet.

Oplossing: Oplossing

Verander de Okta aangepaste domein URL naar de standaard Okta URL.

Oplossing:

1. Ga in Okta naar Security > Authorization Servers en klik op het pictogram Bewerken .
    2. Ga naar het tabblad Instellingen en klik op Bewerken.
    3. Verander de Issuer dropdown om het Okta standaard domein te selecteren.

Voorbeeld: https://yourdomain.oktapreview.com

4. Log in op de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com/, ga naar Gebruikers > Federatief aanmelden en selecteer Okta
    5. Wijzig de OpenID URL in https://yourdomain.oktapreview.com/oauth2/ausxxxxxxxxx/.well-known/openid-configuration en klik vervolgens op Instellingen opslaan.

Als u een waarschuwing krijgt van LastPass waarin staat dat u gefedereerde aanmeldingsgebruikers hebt en u deze niet kunt opslaan, klikt u op het tabblad Gebruikers > Gebruikers in de nieuwe Admin Console.

6. Probeer de activeringslink opnieuw.