Waarom krijg ik de melding "Apparaatkoppeling mislukt. Er is een onverwachte fout opgetreden." bij het koppelen van mijn mobiele apparaat?

Deze foutmelding kan optreden als de instellingen van uw mobiele apparaat niet toestaan dat meldingen naar de verificatie-app worden verstuurd tijdens het instellen van meervoudige verificatie voor uw LastPass-account. Dit probleem heeft zich specifiek voorgedaan bij authenticator-apps die pushmeldingen ondersteunen (bijvoorbeeld LastPass Authenticator, Microsoft Authenticator, enz.).

Om deze fout op te lossen moet u meldingen voor uw verificatie-app inschakelen op uw mobiele apparaat en vervolgens het instellen van meervoudige verificatie hervatten.

Let op: De instructies kunnen variëren afhankelijk van uw toestel en mobiele besturingssysteem.

Bekijk de "Gerelateerde artikelen" hieronder voor instructies.