Waarom zie ik een pop-up "Geen overeenkomende sites!" als de app niet automatisch invult, maar dat wel kan?

Als u een apparaat hebt met Android OS 4.1 (Jelly Bean) of later en App Fill hebt ingeschakeld, maar LastPass geeft berichten weer over geen overeenkomende sites, doe dan het volgende:

1. Selecteer Zoekopdracht in de pop-up. U wordt doorgestuurd naar de LastPass-app.
    2. Zoek de overeenkomende site en selecteer hem.
    3. Bevestig de site en de inloggegevens.
    4. Keer terug naar de app die u gebruikte.
    Resultaten: LastPass matcht nu de inloggegevens met de app voortaan.
    Volgende stap: Indien gewenst kunt u ervoor kiezen deze associatie anoniem met LastPass te delen. Als u dat doet, zal deze app ook voor alle andere gebruikers werken.