Waarom zie ik de foutmelding: "Invalid credentials. Wilt u alstublieft de referenties bijwerken die gebruikt worden in de Admin Credential sectie" wanneer u inlogt via een directory integratie?

Wanneer u SCIM directory integratie voor LastPass instelt met behulp van Azure AD of Okta en de foutmelding "Invalid credentials. Gelieve de credentials gebruikt in de Admin Credential sectie bij te werken", moet u de volgende informatie bijwerken en opnieuw proberen:

• Azure AD: Wijzig het Tenant URL-veld van https://azure.scim.lastpass.com in https://azure-scim.lastpass.com
    • Okta: Wijzig het veld Basis-URL van https://okta.scim.lastpass.com/scimapi/{numerieke waarde} in https://okta-scim.lastpass.com/scimapi/{numerieke waarde}/