Waarom zie ik het bericht "Voer een geldige gebruikersnaam of een eenmalig wachtwoord in" tijdens het herstel van mijn account?

Als u deze foutmelding tegenkomt tijdens het uitvoeren van de stappen voor accountherstel, zijn er een paar verschillende oplossingen beschikbaar, afhankelijk van de werkelijke reden voor de foutmelding.

Voer een vlid gebruikersnaam of eenmalig wachtwoord foutmelding in

Oorzaak:

Bekijk de verschillende oorzaken en oplossingen in de Gerelateerde artikelen hieronder.