Waarom zie ik "Your IP is untrusted! Wilt u alstublieft de internettoegang gebruiken die u in het verleden hebt gebruikt om deze tool te gebruiken" wanneer u inlogt op LastPass?

Dit bericht betekent dat de locatie van het IP-adres van waaruit u inlogt op LastPass geen IP-adres is dat LastPass herkent als een IP-adres dat in het afgelopen jaar een succesvolle inlogsessie heeft gehad. Probeer in te loggen vanaf een andere locatie/apparaat waarmee u zich eerder succesvol bij LastPass hebt aangemeld om het opnieuw te proberen.

Als u denkt dat u deze waarschuwing ten onrechte ziet of u kunt niet inloggen op een eerder succesvolle locatie, neem dan contact op met Support van LastPass door Neem contact op met support te selecteren binnen dit artikel.
    Let op: De klantenondersteuning die LastPass biedt is afhankelijk van uw abonnement. Zie voor meer informatie Welke klantondersteuningsniveaus biedt LastPass?