Waarom zegt de Heartbleed-beveiligingscontrole nog steeds "Ga updaten!" als ik mijn wachtwoord al heb gewijzigd?

Bekijk hieronder verschillende redenen en informatie.

De site is nieuw

Als u de invoer net voor de eerste keer aan LastPass hebt toegevoegd, heeft LastPass niet gezien dat u het wachtwoord hebt bijgewerkt. Wijzig het wachtwoord nog een keer en zorg ervoor dat u geen nieuwe invoer aanmaakt, ga dan naar uw beveiligingsscore (binnen het Beveiligingsdashboard in uw kluis) en klik op Wachtwoorden bekijken om te bevestigen dat het niet vermeld staat als een zwak, hergebruikt of ontbrekend wachtwoord.

Je hebt meerdere vermeldingen onder dat domein

Als u meerdere vermeldingen onder hetzelfde domein hebt, zal LastPass niet rusten totdat ze allemaal zijn gewijzigd! Zorg ervoor dat u het wachtwoord voor alle site-items wijzigt en eventuele extra items verwijdert. LastPass telt ook vermeldingen met de naam 'Generated Password for xyz.com', zorg ervoor dat u deze verwijdert zodra u er klaar mee bent.

Verder onderzoek is nodig

Als u het bovenstaande dubbel hebt gecontroleerd en ervoor hebt gezorgd dat alle toepasselijke wachtwoorden zijn gewijzigd, maar de Heartbleed Security Check u nog steeds vraagt om 'Ga updaten!', neem dan contact op met Support van LastPass door Neem contact op met support te selecteren binnen dit artikel en vermeld de getroffen URL en een screenshot van de Heartbleed Security Check.

Let op: De klantenondersteuning die LastPass biedt is afhankelijk van uw abonnement. Zie voor meer informatie Welke klantondersteuningsniveaus biedt LastPass?