Waarom wordt mijn verificatielink als verlopen weergegeven wanneer ik mijn locatie voor LastPass verifieer?

Wanneer u wordt gevraagd om uw locatie via e-mail te verifiëren, stuurt LastPass een e-mailbericht met een link om het IP-adres te verifiëren van waaruit u toegang hebt tot LastPass.

Let op:  U moet op de verificatielink klikken vanaf dezelfde computer of hetzelfde apparaat van uw locatie.

De verificatielink vervalt binnen twee uur nadat u LastPass hebt geopend, maar u kunt LastPass vragen om een nieuwe te sturen door nogmaals te proberen in te loggen.

Als de verificatielink als verlopen wordt weergegeven vóór de vervaldatum van twee uur, kunt u de volledige URL kopiëren en deze in een webbrowser plakken. De URL kan worden beschadigd door uw e-mailscansoftware als u de verificatie-e-mail eerder vanaf hetzelfde IP-adres hebt opgevraagd.

Als u meer hulp nodig heeft, neem dancontact op met Support van LastPass door Neem contact op met support te selecteren binnen dit artikel.