Waarom zie ik geen reset-opties voor hoofdwachtwoorden voor LastPass?

Waarom zie ik geen reset-opties voor hoofdwachtwoorden voor LastPass?

U kunt uw hoofdwachtwoord instellingen beheren (d.w.z. wijzigen of terugdraaien uw hoofdwachtwoord, of een wachtwoordherinnering instellen) in uw Accountinstellingen.

Als u navigeert naar uw accountinstellingen en vindt dat de hoofdwachtwoord beheeropties ontbreken, betekent dit dat u een LastPass Business gefedereerde gebruikersaccount hebt, en dat u zich bij LastPass aanmeldt met uw bedrijfsgegevens voor uw Okta-, Azure AD- of AD FS-account.

Als u een hoofdwachtwoord wilt wijzigen als een gefedereerde gebruiker, neem dan contact op met uw LastPass- of organisatiebeheerder.