Waarom is de inhoud van mijn LastPass-kluis leeg, niet aanwezig of vervangen door speciale tekens?

Mogelijk is er een synchronisatieprobleem met uw LastPass-kluis. U kunt dit probleem oplossen door uw sites te vernieuwen en/of uw lokale cache te verwijderen.

Opmerking: Als uw kluis leeg is na de aankoop van LastPass Premium, zie Ik heb net mijn LastPass-plan geüpgraded maar mijn kluis is leeg, wat moet ik doen? voor meer informatie

Sites vernieuwen

Eerst kunt u proberen de sites in uw kluis te vernieuwen.

1. Klik op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
  2. Ga naar Accountopties > Geavanceerd > Sites vernieuwen.

Resultaat: U heeft een synchronisatie van uw kluisgegevens verplicht.

Lokale cache leegmaken

Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen uw lokale cache leeg te maken.

1. Klik op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
  2. Ga naar Accountopties > Geavanceerd > Lokale cache leegmaken.
  3. Meld u af bij LastPass.
  4. Meld u weer aan en open uw kluis.

Uw account terugzetten

Als u nog steeds problemen ondervindt met uw kluis en onlangs uw hoofdwachtwoord hebt bijgewerkt, uw e-mailadres hebt gewijzigd of uw iteraties hebt veranderd, kunt u uw account terugzetten naar de vorige toestand.

Voordat u begint: Lees eerst de onderstaande informatie voordat u verder gaat.
Houd er rekening mee dat wanneer u uw hoofdwachtwoord terugzet naar het vorige, uw LastPass kluis wordt hersteld naar precies zoals het was vlak voordat uw hoofdwachtwoord werd gewijzigd. Dit betekent dat alle wijzigingen die u in uw kluis hebt aangebracht (bv. wijzigingen in opgeslagen wachtwoorden, toegevoegde wachtwoorden, wijzigingen/toevoegingen aan invulformulieren, enz.
  1. Ga naar https://lastpass.com/revert.
  2. Voer uw gebruikersnaam in en klik op E-mail verzenden.

Resultaat: Het systeem stuurt u nu een e-mail die maximaal twee (2) uur geldig is.

3. Klik op de koppeling in de e-mail (deze is verstuurd naar uw bevestigings-e-mailadres als u dit heeft ingesteld, of anders naar uw reguliere e-mailadres voor uw LastPass-account).
  4. Er wordt een nieuw webbrowservenster of -tabblad geopend met de datum waarop uw hoofdwachtwoord voor het laatst werd gewijzigd. Klik, indien gewenst, op de link om uw wijziging van master password terug te draaien. Als u nogmaals een melding krijgt, klikt u op OK.

Opmerking: Eenmaal teruggedraaid, ga naar uw kluis en werk dezelfde informatie bij die u eerder had gewijzigd (bv. master password, e-mailadres, iteraties, enz.)

Een bericht geeft aan dat uw meest recente wijziging van master password is teruggedraaid. U kunt nu inloggen op LastPass met uw vorige hoofdwachtwoord.
Volgende stap:

Als u meer hulp nodig hebt, neem dan contact op met Support van LastPass door onderaan dit artikel Neem contact op met support te selecteren.