Waarom is de inhoud van mijn LastPass-gewelf blanco, ontbreekt het, of is het vervangen door speciale tekens?

Het kan zijn dat u een synchronisatie probleem heeft met uw LastPass kluis. U kunt dit probleem oplossen door uw sites te vernieuwen en/of uw lokale cache te verwijderen.

Attentie: Momenteel zijn er twee verschillende extensiemenu-ervaringen, dus de instructies kunnen verschillen afhankelijk van uw navigatie-ervaring. De "nieuwe ervaring" geldt voor versie 4.104.0 en nieuwer voor de LastPass-browserextensie, terwijl de "vorige ervaring" verwijst naar versie 4.103.0 en eerder.
    Let op: Als uw kluis leeg is na aankoop van LastPass Premium, zie Ik heb net mijn LastPass abonnement geüpgraded maar mijn kluis is leeg, wat moet ik doen? voor meer informatie.

Sites vernieuwen

Eerst kunt u proberen de sites in uw kluis te verversen.

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve (grijze of zwarte) LastPass-pictogram niet-actief LastPass-pictogram.
    2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
    3. Voer desgevraagd de stappen voor meervoudige verificatie uit (als deze functie voor uw account is ingeschakeld).
    4. Klik op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
    5. Neem de actie die past bij uw navigatie-ervaring:
      • Nieuwe ervaring - Selecteer het tabblad Account, ga dan naar Los een probleem zelf op > Ververs uw kluis.
      • Vorige ervaring - Selecteer Accountopties OF < uw gebruikersnaam > onderaan het menu, ga dan naar Geavanceerd > Sites vernieuwen.
    Resultaten: U hebt een synchronisatie van uw kluisgegevens geforceerd.

Lokale cache leegmaken

Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen uw lokale cache leeg te maken.

1. De te volgen instructies voor het verwijderen van uw lokale cache voor LastPass zijn afhankelijk van hoe u LastPass gebruikt. Ga op een van de volgende manieren te werk:
      LastPass app of extensie Instructies
      LastPass-browserextensie (nieuwe ervaring)
      1. Klik terwijl u bij LastPass bent aangemeld op het actieve LastPass-pictogram LastPass in de knoppenbalk van uw browser.
      2. Selecteer het tabblad Account.
      3. Selecteer Los een probleem zelf op > Lokale gegevens wissen.
      LastPass-browserextensie (eerdere ervaring)
      1. Klik terwijl u bij LastPass bent aangemeld op het actieve LastPass-pictogram LastPass in de knoppenbalk van uw browser.
      2. Selecteer Accountopties OF < uw LastPass e-mailadres > onderaan in het menu, selecteer dan Geavanceerd > Lokale cache leegmaken.
      LastPass-app-extensie voor Safari
      1. Klik terwijl u bij LastPass bent aangemeld op het actieve LastPass-pictogram in Safari.
      2. Selecteer Accountopties OF < uw LastPass e-mailadres > onderaan in het menu, selecteer dan Geavanceerd > Lokale cache leegmaken.
      LastPass-app voor iOS
      1. Meld u aan bij de app en tik in de onderste werkbalk op Instellingen.
      2. Tik op Acties > LastPass-cache leegmaken.
      LastPass-app voor Android
      1. Meld u aan bij de app en tik linksboven in de navigatie op het pictogram Opties .
      2. Selecteer Instellingen > Acties > LastPass-cache leegmaken.
      LastPass Active Directory Connector
      1. Selecteer terwijl u aangemeld bent bij de app Debuggen in het navigatiegedeelte links.
      2. Klik op Lokale cache leegmaken.
    2. Uitloggen van LastPass.
    3. Log weer in en ga naar je kluis.
    Resultaten: Je hebt je lokale cache voor LastPass gewist.

Uw account terugzetten

Als u nog steeds problemen ondervindt met uw kluis en onlangs uw hoofdwachtwoord hebt bijgewerkt, uw e-mailadres hebt gewijzigd of uw iteraties hebt veranderd, kunt u uw account terugbrengen naar de vorige staat.

Voordat u begint: Lees eerst de onderstaande informatie voordat u verder gaat.
    Info over deze taak: Merk op dat wanneer u uw hoofdwachtwoord terugdraait naar het vorige, uw LastPass kluis wordt hersteld naar precies hoe het was vlak voordat uw hoofdwachtwoord werd gewijzigd. Dit betekent dat alle wijzigingen die u in uw kluis hebt aangebracht (bv. wijzigingen in opgeslagen wachtwoorden, toegevoegde wachtwoorden, wijzigingen/toevoegingen aan invulformulieren, enz.
    1. Ga naar https://lastpass.com/revert.
    2. Voer uw gebruikersnaam in en klik op E-mail verzenden.

Resultaat: Het systeem stuurt u nu een e-mail die maximaal twee (2) uur geldig is.

3. Klik op de koppeling in de e-mail (deze is verstuurd naar uw bevestigings-e-mailadres als u dit heeft ingesteld, of anders naar uw reguliere e-mailadres voor uw LastPass-account).
    4. Er wordt een nieuw venster of tabblad van de webbrowser geopend met de datum waarop uw hoofdwachtwoord voor het laatst werd gewijzigd. Klik, indien gewenst, op de link om uw wijziging van hoofdwachtwoord terug te draaien. Als u nogmaals een melding krijgt, klikt u op OK.

Let op: Eenmaal teruggedraaid, ga naar uw kluis en werk dezelfde informatie bij die u eerder had gewijzigd (bv. hoofdwachtwoord, e-mailadres, iteraties, enz.).

Resultaten: Een bericht geeft aan dat uw meest recente master password wijziging is teruggedraaid. U kunt nu inloggen op LastPass met uw vorige hoofdwachtwoord.
    Volgende stap:

Als u meer hulp nodig heeft, neem dancontact op met Support van LastPass door Neem contact op met support te selecteren binnen dit artikel.