product icon

Waarom wordt de optie Wachtwoord onthouden weergegeven wanneer dit volgens een beleidsregel niet toegestaan is?

    Als uw LastPass Teams of LastPass Business gebruikersaccount het beleid " hoofdwachtwoord onthouden" heeft uitgeschakeld, wordt de optie Wachtwoord onthouden nog steeds weergegeven op het inlogscherm van de webbrowser-extensie, desktop-app of mobiele app die u gebruikt om toegang te krijgen tot uw kluis. De functie Wachtwoord onthouden blijft echter uitgeschakeld, ook als de gebruiker het selectievakje inschakelt alvorens zich bij het account aan te melden.

    De optie Wachtwoord onthouden is desondanks zichtbaar op het aanmeldscherm, omdat de browserextensie, desktoptoepassing of mobiele app vóór het aanmelden niet kan weten dat deze beleidsregel is uitgeschakeld voor het desbetreffende gebruikersaccount. Na de aanmelding wordt de beleidsregel wel herkend. Wanneer de gebruiker zich afmeldt en vervolgens opnieuw het aanmeldscherm opent, wordt het hoofdwachtwoord niet automatisch ingevuld en is het selectievakje voor Wachtwoord onthouden weer uitgeschakeld.