Waarom werkt de "Ontgrendelen met biometrische gegevens" functie voor LastPass niet op mijn Android toestel?

Als u de LastPass-app voor Android niet kunt ontgrendelen met behulp van gezichts- of vingerafdruk, volgt u de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Let op: De navigatie is afhankelijk van het type mobiele apparaat en de versie van Android OS.
    1. Verwijder alle vingerafdruk- of gezichtsbiometrische gegevens die voor uw apparaat zijn opgeslagen - lees hier hoe.
    2. Schakel de beveiliging van het vergrendelingsscherm uit (en verwijder het swipepatroon, indien aanwezig) – zie de instructies hier.
    3. Schakel de beveiliging van het vergrendelingsscherm weer in (en voeg indien gewenst een nieuw swipepatroon toe) – zie de instructies hier.
    4. Stel vingerafdruk- of gezichtsontgrendeling in op uw Android-apparaat.
    5. Stel Vingerafdruk of Gezichtsontgrendeling in voor de LastPass-app voor Android.