Workstation Login stuurt me geen verificatieprompts meer, wat moet ik doen?

Als u geen verificatieprompts meer ontvangt wanneer u zich aanmeldt op uw werkstation, moet u uw werkstationinstallatie opnieuw koppelen met de app LastPass Authenticator. Als u nog steeds problemen ondervindt, moet u uw LastPass-account opnieuw koppelen met de app LastPass Authenticator.

Koppel uw installatie opnieuw met de LastPass Authenticator

Volg de instructies om uw Windows of Mac werkstationinstallatie opnieuw te koppelen met de LastPass Authenticator.

Koppel uw LastPass-account opnieuw met de LastPass Authenticator

Als u uw werkstationinstallatie opnieuw hebt gekoppeld met de app LastPass Authenticator maar nog steeds geen verificatieprompt ontvangt, test u de verificatie voor uw LastPass-account door u als volgt aan te melden bij het LastPass Authentication-portaal:

1. Ga naar het LastPass Authentication-portaal op .
  2. Voer uw e-mailadres in en klik vervolgens op Aanmelden.

Resultaat: Er wordt een verificatieprompt naar uw mobiele apparaat gestuurd via de LastPass Authenticator app – tik op of selecteer Accepteren om te verifiëren.