Momenteel bellen er meer mensen voor ondersteuning dan gebruikelijk, waardoor onze wachttijden langer zijn dan normaal. Daarom bevelen we u aan om onze supportartikelen en tutorials te bekijken voordat u belt. Vaak kunt u uw antwoorden hierin sneller vinden.

Artikelen

Aanmelden bij sites met LastPass Maak een account aan Hoe importeer ik wachtwoorden vanuit andere bronnen naar LastPass? Afmelden bij LastPass Hoe kan ik gratis LastPass-trainingen volgen? Uw persoonlijke account koppelen of loskoppelen in LastPass Aan de slag als LastPass Business-gebruiker Federatief aanmelden voor LastPass Business-gebruikers Aan de slag als LastPass Teams-gebruiker Aan de slag als LastPass Families-gebruiker Wat zijn de nieuwe functies in LastPass? Hoe stel ik alle opties voor accountherstel in voor LastPass? Hoe activeer ik een nieuw zakelijk LastPass-account en meld ik me aan? Installeren en aanmelden bij LastPass Hoe verwijder ik LastPass? Systeemvereisten voor gebruikers Aan de slag met de LastPass Browser Extensie Hoe installeer ik de LastPass-app-extensie voor Safari op mijn Mac om me daar aan te melden? Wat is de binaire component in LastPass? Welke versie van LastPass gebruik ik en hoe kan ik die bijwerken? Hoe beheer ik automatische updates voor de LastPass browserextensie? Toestaanlijst en Firewall Configuratie voor LastPass Wordt LastPass ondersteund op Chromium-gebaseerde Microsoft Edge? Hoe installeer ik de LastPass-app voor Windows om me daar aan te melden? Hoe installeer ik de LastPass-browserextensie om me daar aan te melden? Hoe installeer ik de LastPass-app voor Android om me daar aan te melden? Hoe installeer ik de LastPass-app voor iOS om me daar aan te melden? LastPass voor Android LastPass voor iOS Hoe schakel ik biometrische gegevens in en configureer ik accountherstel voor LastPass op iOS? Hoe schakel ik biometrische gegevens in en configureer ik accountherstel voor LastPass op Android? Hoe configureer ik Face ID voor accountherstel in de LastPass-app voor iOS? Hoe configureer ik Touch ID voor accountherstel in de LastPass-app voor iOS? Hoe kan ik Gezichtsontgrendeling instellen en gebruiken met LastPass op een Pixel 4? Waarom zie ik ERR_CLEARTXT_NOT_PERMITTED op mijn Android toestel? Google Authenticator werkt niet op mijn Android-toestel, hoe los ik dit op? Waarom krijg ik alleen de opties Gebruikersnaam kopiëren en Wachtwoord kopiëren als ik een app op Android probeer te vullen? Voorkeursinstellingen voor de browserextensie beheren Lokale en algemene beveiligingsopties Accountinstellingen beheren E-mailmeldingen beheren Hoe verander ik mijn algemene instellingen in de voorkeuren voor LastPass? Hoe verander ik mijn instellingen voor meldingen in de voorkeuren voor LastPass? Hoe verander ik mijn instellingen voor sneltoetsen in de voorkeuren voor LastPass? Hoe wijzig ik mijn geavanceerde instellingen in de voorkeuren voor LastPass? Hoe wijzig ik mijn instellingen voor pictogrammen in de voorkeuren voor LastPass? Hoe wijzig ik mijn algemene voorkeuren in Accountinstellingen? Hoe beheer ik mijn privacy-instellingen? Een verloren hoofdwachtwoord voor LastPass herstellen Sms-accountherstel instellen voor LastPass Noodtoegang instellen en beheren Tijdelijke (eenmalige) wachtwoorden gebruiken Wachtwoordmeldingen beheren Hoe beheer ik mijn beveiligingsemailadres voor LastPass? E-mailmeldingen beheren Hoe reset ik mijn LastPass-account? Waarom zie ik geen reset-opties voor hoofdwachtwoorden voor LastPass? Hoe stel ik alle opties voor accountherstel in voor LastPass? Hoe herstel ik mijn vorige hoofdwachtwoord? Geheugensteun voor uw hoofdwachtwoord beheren Wat is het verschil tussen een eenmalig wachtwoord en een eenmalig herstelwachtwoord? Wat is een eenmalig herstelwachtwoord in LastPass? Waarom zie ik een melding dat accountherstel van LastPass is mislukt omdat mijn huidige browser geen gegevens voor accountherstel op deze computer heeft opgeslagen? Hoe reset ik mijn hoofdwachtwoord met behulp van mobiel accountherstel voor LastPass op iOS? Hoe maak ik een eenmalig herstelwachtwoord aan voor gebruik tijdens LastPass-accountherstel? Over de opties voor accountherstel in LastPass Waarom kan LastPass Support het hoofdwachtwoord voor mijn account niet resetten? Hoe reset ik mijn hoofdwachtwoord voor LastPass met mobiel accountherstel op Android? LastPass-accountgeschiedenis Hoe verwijder ik mijn LastPass-account? Hoe kan ik LastPass Kredietmonitoring instellen en beheren? Waarom wordt er verkoopbelasting of btw/GST in rekening gebracht voor LastPass? Kan ik me op dezelfde computer aanmelden bij meerdere LastPass-accounts? Veelgestelde vragen over LastPass Families Hoe reset ik mijn LastPass-account? Hoe verander ik mijn standaardtaal voor LastPass? Welk LastPass-account moet ik gebruiken? Waarom is mijn betaling afgewezen? Hoe kan ik mijn betalings- en factureringsgegevens bijwerken? Hoe annuleer ik de automatische verlenging voor LastPass Premium? Hoe wijzig ik mijn e-mailadres voor LastPass? Hoe kan ik mijn LastPass-betalingsbewijzen afdrukken?+ Veelgestelde vragen over de upgrade van LastPass Premium naar LastPass Families Hoe kan ik downgraden van een LastPass Teams- of LastPass Business-account? Hoe annuleer ik de LastPass Premium-kredietbewakingsservice? Welk type zakelijk LastPass-account heb ik? Hoe schakel ik accountverlenging in voor LastPass? Veelgestelde vragen over LastPass Free Kan ik me op dezelfde computer aanmelden bij meerdere LastPass-accounts? Help! Ik ben bang dat mijn LastPass-account is gecompromitteerd! Wat maakt LastPass veilig? Wat is het LastPass hoofdwachtwoord? Voldoet LastPass aan de AVG? Veelgestelde vragen over LastPass Families Voldoet LastPass aan de vereisten van HIPAA? Wat is LastPass en waarom zou ik het moeten gebruiken? Welk LastPass-account moet ik gebruiken? Waarom is LastPass veilig? Hoe kan ik offline toegang tot mijn LastPass-gegevensbank toestaan? Is de LastPass-service uitgevallen? Waarom heb ik een door LastPass gestuurde e-mail niet ontvangen? Wat zijn SSO apps in LastPass? Welk type zakelijk LastPass-account heb ik? Hoe voeg ik twee LastPass-accounts samen? Hoe verifieer ik mijn gekoppelde persoonlijke account voor federatieve aanmelding in LastPass? Hoe stel ik alle opties voor accountherstel in voor LastPass? Hoe bescherm ik mezelf tegen phishing? Welke talen ondersteunt LastPass? Mappen beheren vanuit uw LastPass-kluis Beheer uw kluis Identiteiten beheren voor uw kluis Hoe exporteer ik mijn LastPass-kluisgegevens? Uw Favorieten beheren Uw websites beheren De formulierfunctie beheren Uw veilige notities beheren Items definitief verwijderen Waar worden mijn LastPass-gegevens lokaal op mijn computer opgeslagen? Verwijderde items en mappen herstellen Wat zijn SSO apps in LastPass? Hoe kan ik mijn LastPass-accountgegevens handmatig synchroniseren? Downloaden van bijlagen voor veilige notities Sommige van mijn wachtwoorden en kluis items zijn verdwenen! Hoe krijg ik die terug? Hoe forceer ik een synchronisatie van mijn LastPass-gegevens? Hoe voorkom ik dat LastPass velden foutief invult? Ik heb een item uit de favorieten verwijderd, waarom is het uit mijn hele kluis verdwenen? Wat zijn deze "Gegenereerd" vermeldingen in mijn LastPass kluis? Kan ik voorkomen dat mijn LastPass-gebruikers het Beveiligingsdashboard of monitoring van het dark web gebruiken?

Artikelen

Opgeslagen wachtwoorden verwijderen Het Sharing Center gebruiken Een verloren hoofdwachtwoord voor LastPass herstellen Veilige wachtwoorden aanmaken Automatisch aanmelden instellen Hoe importeer ik wachtwoorden vanuit andere bronnen naar LastPass? Automatisch invullen voor websites uitschakelen Wachtwoorden voor websites veranderen Het opdrachtregelprogramma van LastPass gebruiken Items definitief verwijderen Hoe herstel ik mijn vorige hoofdwachtwoord? Geheugensteun voor uw hoofdwachtwoord beheren Hoe bekijk ik de geschiedenis van gebruikersnamen, wachtwoorden en notities voor sites? LastPass-toolkit voor eindgebruikers Hoe configureer ik LastPass Universal Proxy v4.x met het server.properties configuratiebestand op Linux zonder de CLI-tool te gebruiken? Gebruik de LastPass Authenticator app Hoe beheer ik mijn opties voor meervoudige verificatie in Accountinstellingen? Google Authenticator gebruiken Vingerafdrukverificatie gebruiken in Windows Meervoudige verificatie met YubiKey gebruiken Gebruik Toopher Authenticatie (niet beschikbaar voor nieuwe gebruikers) Verificatie met Duo Security gebruiken Verificatie met smartcard gebruiken Meervoudige verificatie met Grid gebruiken Hoe beheer ik mijn vertrouwde apparaten in Accountinstellingen? Microsoft Authenticator gebruiken Hoe kan ik als gebruiker migreren van Google Authenticator naar Microsoft Authenticator? Verificatie met SecureAuth gebruiken Symantec VIP gebruiken Meervoudige verificatie met RSA SecurID gebruiken Ik ben mijn telefoon kwijtgeraakt! Hoe schakel ik meervoudige verificatie voor LastPass uit? Ik heb geen toegang tot LastPass omdat ik meervoudige verificatie niet kan uitschakelen Hoe meld ik me aan bij mijn Mac met LastPass Workstation Login? Hoe meld ik me aan bij Windows met LastPass Workstation Login? Hoe verwijder ik LastPass Workstation Login van mijn Mac? Waarom zie ik een beveiligingswaarschuwing van LastPass bij het bezoek aan sommige websites? Wat is de beveiligingsscore in mijn Beveiligingsdashboard? Hoe gebruik ik het Beveiligingsdashboard? Hoe kan ik upgraden naar LastPass Premium zodat ik de functies van het Beveiligingsdashboard kan gebruiken? Hoe voeg ik een ontbrekend wachtwoord toe aan mijn kluis? Hoe wijzig ik zwakke of hergebruikte wachtwoorden in mijn kluis? Waarom veranderen mijn wachtwoordsterkte en beveiligingsscore? Wat is monitoring van het dark web? Waarom wordt mij gevraagd informatie te delen met Enzoic? Kan ik handmatig een dark web-monitoringscan uitvoeren? Hoe beheer ik mijn dark web-monitoringwaarschuwingen? Hoe schakel ik dark web-monitoring in LastPass in? Hoe verander ik wachtwoorden die zijn gekoppeld aan gecompromitteerde e-mailadressen voor dark web monitoring? Hoe kan ik beginnen met het monitoren van individuele e-mailadressen voor dark web monitoring? Hoe stop ik met het monitoren van specifieke e-mailadressen voor dark web monitoring? Hoe voeg ik een nieuw e-mailadres voor dark web monitoring toe dat niet in de lijst staat? Waarom worden sommige e-mailadressen in mijn dark web-monitoringlijst dubbel vermeld? Hoe importeer ik wachtwoorden vanuit andere bronnen naar LastPass? Hoe exporteer ik mijn LastPass-kluisgegevens? Hoe importeer ik opgeslagen gegevens vanuit RoboForm in LastPass? Waarom biedt het LastPass-installatieprogramma niet aan om mijn Safari-wachtwoorden te importeren? Hoe exporteer ik mijn formulier-items uit LastPass? Hoe exporteer ik mijn LastPass-kluisgegevens als een door LastPass versleuteld bestand? Hoe exporteer ik de kluisgegevens voor mijn identiteiten? Hoe exporteer ik wifi-wachtwoorden uit LastPass? Hoe voeg ik handmatig gegevens van een andere wachtwoordbeheerder toe aan LastPass als de andere wachtwoordbeheerder geen exportfuncties ondersteunt? Hoe importeer ik wachtwoorden vanuit de wachtwoordbeheerder van Chrome? Hoe importeer ik opgeslagen gegevens in LastPass met een algemeen .csv-bestand? Hoe exporteer ik opgeslagen gegevens uit LastPass met een algemeen CSV-bestand? Hoe importeer ik opgeslagen gegevens in LastPass als ik geen beheerdersbevoegdheden heb in Windows? Hoe importeer ik wifi-wachtwoorden naar LastPass? Hoe importeer ik een door LastPass versleuteld bestand dat uit LastPass is geëxporteerd? Waarom worden mijn geïmporteerde wachtwoorden niet automatisch ingevuld op sites? Kan ik als LastPass Free-gebruiker nog steeds mijn kluisgegevens exporteren als ik Mobiel selecteer als mijn actieve apparaattype? Hoe importeer ik opgeslagen gegevens met behulp van de functie voor het importeren van wachtwoorden voor Windows? Hoe exporteer ik mijn kluisgegevens terwijl ik aangemeld ben via de LastPass-website ? Het Sharing Center gebruiken Hoe genereer ik deelsleutels voor LastPass? Waarom zie ik de gedeelde map die ik net heb gemaakt niet in LastPass? Over de functie "Ontvanger toestaan om het wachtwoord te zien" voor gedeelde items in LastPass Info over verborgen wachtwoorden voor items in gedeelde mappen Info over toegang voor gebruikers en groepen voor gedeelde mappen Wat zijn gedeelde mappen? Hoe maak ik een gedeelde map? Hoe verwijder ik een gedeelde map? Hoe geef ik gebruikers of groepen toegangsrechten voor gedeelde mappen? Hoe kan ik gebruikers of groepen uitnodigen voor een gedeelde map? Hoe verplaats ik items naar een gedeelde map? Hoe verwijder ik gebruikers of groepen uit een gedeelde map? Hoe kan ik de toegang tot gebruikers of groepen beperken voor gedeelde mappen? Hoe kan ik mappen delen met gebruikers buiten mijn bedrijfsaccount? Waarom krijg ik de foutmelding "Neem contact op met de bedrijfsbeheerder voor hulp" nadat ik me heb aangemeld bij LastPass? Waarom zie ik een foutmelding, "No private key. Kan deelvoorstellen in behandeling niet ontsleutelen."? Waarom krijg ik de melding "Fout: Ongeldig antwoord"? Waarom krijg ik de melding "Apparaatkoppeling mislukt. Er is een onverwachte fout opgetreden." bij het koppelen van mijn mobiele apparaat? Waarom zie ik, "Installatie mislukt, foutcode 1603" bij het installeren van LastPass? Waarom zie ik de melding "Er is een fout opgetreden tijdens een poging contact te maken met de server. Controleer uw internetverbinding." in LastPass? Waarom zie ik een bericht, "Een consistentiecontrole is mislukt bij het laden van uw sites. Gelieve opnieuw in te loggen" in LastPass? Waarom zie ik tijdens een aanmelding bij LastPass het bericht dat ik mijn mailbox moet controleren om een verificatie uit te voeren of dat ik het opnieuw moet proberen? Waarom zie ik de melding "Fout: Ongeldig JSON-antwoord" in LastPass? Waarom zie ik ERR_CLEARTXT_NOT_PERMITTED op mijn Android toestel? Waarom zie ik het bericht "Voer een geldige gebruikersnaam of een eenmalig wachtwoord in" tijdens het herstel van mijn account? Waarom zie ik de foutmelding "Geen contact met de server. Controleer uw internetverbinding en probeer het opnieuw" en verloopt vervolgens mijn LastPass-sessie in Chrome? Waarom zie ik een melding over het inschakelen van sideloading voor LastPass? Waarom wordt mijn sessie direct beëindigd als ik me aanmeld bij LastPass? Waarom wordt een site niet geopend, opgeslagen, bijgewerkt of automatisch ingevuld door LastPass? Hoe schakel ik de LastPass-browserextensie in? Hoe kan ik mijn actieve LastPass-sessies weergeven en beheren? Hoe kan ik mijn sites en veilige notities in LastPass afdrukken? Waarom herkent LastPass mijn gelijkwaardige domein niet als geldig domein? Hoe kan ik de lokale cache voor mijn LastPass-gegevensbank leegmaken? Waarom worden mijn inloggegevens ingevuld voordat ik wordt gevraagd om meervoudige verificatie voor LastPass? Hoe schakel ik de wachtwoordbeheerder in mijn browser in of uit? Hoe kan ik problemen met de LastPass-app-extensie voor Safari oplossen of deze extensie verwijderen? Waarom wordt de optie Wachtwoord onthouden weergegeven wanneer dit volgens een beleidsregel niet toegestaan is? Waarom wordt er om meervoudige verificatie gevraagd terwijl ik mijn apparaat als vertrouwd heb aangemerkt? Waarom geeft de webbrowser aan dat het beveiligingscertificaat van LastPass ongeldig of verlopen is? Waarom worden mijn sites niet gestart vanuit de desktop app of mijn online kluis? Waarom wordt mij niet gevraagd om meervoudige verificatie? Waarom biedt het LastPass-installatieprogramma niet aan om mijn Safari-wachtwoorden te importeren? Waarom worden al mijn gebruikersnamen en wachtwoorden overschreven met dezelfde gegevens als mijn LastPass-gegevensbank? Waarom is de inhoud van mijn LastPass-gewelf blanco, ontbreekt het, of is het vervangen door speciale tekens? Aangezien mijn LastPass kluis is versleuteld met mijn hoofdwachtwoord, waarom kunnen mijn eenmalige wachtwoorden deze dan ontsleutelen? Waarom krijg ik tijdens het installeren van LastPass een bericht dat extensies, apps en scripts alleen vanuit de Chrome Web Store kunnen worden toegevoegd?

Artikelen

Federatief aanmelden voor LastPass Business-gebruikers Wat zijn de beperkingen voor LastPass-gebruikers met federatieve aanmelding? Hoe verifieer ik mijn gekoppelde persoonlijke account voor federatieve aanmelding in LastPass? Kunnen gebruikers met een federatieve login worden geverifieerd in LastPass als ze LastPass Workstation Login gebruiken? Welke identiteitsproviders worden ondersteund voor federatieve aanmelding van LastPass? Wat is federatieve aanmelding voor LastPass? Waarom krijg ik een netwerkfout bij het activeren van federatieve login voor LastPass met Okta? Bekende problemen en extra probleemoplossing voor Federated Login voor Active Directory Federation Services (AD FS) Hoe activeer ik federatieve aanmelding via AD FS als nieuwe gebruiker? Hoe activeer ik federatieve aanmelding via Azure AD, Okta, Google Workspace, PingOne, PingFederate of OneLogin als een gloednieuwe gebruiker? Hoe activeer ik federatieve aanmelding als bestaande gebruiker die nieuw is omgezet? Federatieve aanmelding instellen voor LastPass zakelijke gebruikers Wat zijn de systeemvereisten voor LastPass Workstation MFA? Hoe meld ik me aan bij mijn Windows-werkstation met behulp van LastPass Workstation MFA? Wat zijn de verschillen tussen Workstation Login en Workstation MFA in LastPass Business? Hoe meld ik me aan bij mijn Mac-werkstation met behulp van LastPass Workstation MFA? Hoe verwijder ik Workstation MFA voor Mac? Hoe verwijder ik Workstation MFA voor Windows? Hoe werk ik LastPass Workstation MFA voor Windows bij? Wat is Workstation MFA voor LastPass? Hoe meld ik me aan bij mijn werkstation via RDP met LastPass Workstation MFA? Hoe meld ik me aan bij SSO-apps met wachtwoordloze aanmelding? Hoe activeer ik wachtwoordloze aanmelding voor SSO-apps en werkstations? Hoe gebruik ik wachtwoordloze aanmelding wanneer mijn apparaat offline is? Moet ik wachtwoordloos inloggen hebben geactiveerd om LastPass Workstation Login te kunnen gebruiken? Offline modus FAQs voor inloggen zonder wachtwoord Ik kan de activeringse-mail voor wachtwoordloze aanmelding niet vinden. Wat moet ik doen? Welke biometrische-verificatiemethoden kan ik gebruiken voor wachtwoordloze aanmelding? Wie bepaalt welke biometrische methode vereist is voor het gebruik van wachtwoordloze aanmelding voor SSO-apps en werkstations? Integreert LastPass Business met mijn bestaande SSO-oplossing? Ik ben mijn telefoon waarop wachtwoordloze aanmelding was ingesteld kwijt. Wat moet ik doen? Ik heb een nieuwe telefoon. Hoe verplaats ik wachtwoordloze aanmelding naar mijn nieuwe toestel? Mijn telefoon is niet beschikbaar. Hoe kan ik me zonder wachtwoord aanmelden? Hoe reset ik mijn biometrische gegevens voor de LastPass Authenticator app? Probleemoplossing voor wachtwoordloze aanmelding voor gebruikers Waarom zie ik de melding 'Deze koppeling is al gebruikt of verlopen' bij het activeren van wachtwoordloze aanmelding? Wat is wachtwoordloze aanmelding in LastPass? Hoe log ik in op mijn kluis zonder wachtwoord? Hoe voeg ik een ander apparaat toe voor wachtwoordloze aanmelding? Hoe schakel ik wachtwoordloze aanmelding voor mijn kluis in? Hoe schakel ik wachtwoordloze aanmelding voor mijn kluis uit? Wat zijn SSO apps in LastPass? Hoe meld ik me aan bij SSO apps voor LastPass? Aanmelden bij een SSO-app vanaf de aanmeldingspagina van de app Aanmelden bij een SSO-app vanuit de LastPass browserextensie Aanmelden bij een SSO-app terwijl u bent afgemeld bij LastPass Aanmelden bij een SSO-app vanuit de Cloud Apps portal Aanmelden bij een SSO app vanuit uw LastPass kluis

Artikelen

Toegang tot de LastPass Teams Admin Console Wat is de nieuwe Admin Console in LastPass? Wat zijn de nieuwe mogelijkheden in de LastPass Admin Console? Waarom zie ik in de oude Admin Console een ander aantal actieve gebruikers dan in de nieuwe Admin Console? Wat zijn de activerings- en gebruikersstatistieken? Wat is het adoptie dashboard in de nieuwe Admin Console? Welke nieuwe functies heeft het Dashboard Ingebruikname in de nieuwe Admin Console? Het LastPass-dashboard voor de gezinsbeheerder gebruiken Aan de slag met LastPass Families Toegang tot de LastPass Business Admin Console De LastPass-toolkit voor beheerders gebruiken Overzicht van LastPass Business Toegang tot de LastPass Teams Admin Console E-mail sjablonen voor nieuwe LastPass Business gebruikers Aan de slag met LastPass Teams Uw LastPass Teams-account beheren Waar kan ik gratis Master Class-trainingen voor LastPass Business-accounts bekijken? LastPass Business Toolkits voor beheerders en gebruikers Beheer van hoofdwachtwoorden door LastPass-beheerders Gebruikerstypen begrijpen Het hoofdwachtwoord van een gebruiker resetten (superbeheerder) LastPass Business-gebruikers toevoegen LastPass Business-gebruikersinstellingen bekijken en beheren LastPass Business-gebruikersaccounts beëindigen Handmatig LastPass-gebruikers toevoegen Gebruikers toevoegen aan LastPass Teams Directory-integratie gebruiken voor automatische inrichting in LastPass Teams-gebruikersinstellingen bekijken en beheren Gebruikers verwijderen uit LastPass Teams Ik ben een Super Admin, waarom kan ik het hoofdwachtwoord van een gebruiker in LastPass niet resetten? LastPass Business Groepen toevoegen en beheren Kan ik groepen maken in de nieuwe Admin Console? Hoe kan ik een groep bewerken of verwijderen in de nieuwe Admin Console? Hoe beheer ik gebruikers voor groepen in de nieuwe Admin Console? Hoe voeg ik een groep handmatig toe in de nieuwe Admin Console? Hoe bekijk ik groepsbeleidsregels voor gebruikers in de nieuwe Admin Console? Info over toegang voor gebruikers en groepen voor gedeelde mappen Hoe geef ik gebruikers of groepen toegangsrechten voor gedeelde mappen? Hoe kan ik gebruikers of groepen uitnodigen voor een gedeelde map? Hoe verwijder ik gebruikers of groepen uit een gedeelde map? Hoe kan ik de toegang tot gebruikers of groepen beperken voor gedeelde mappen? Hoe kan ik een actie uitvoeren voor een hele gebruikersgroep in de nieuwe Admin Console? Wijzigingen in bulk toepassen op groepen via de LastPass-API Wat zijn beheerdersniveaus? Hoe verwijder ik een gebruiker van een beheerdersniveau in de nieuwe Admin Console? Hoe kan ik beheerdersniveaus weergeven en toewijzen in de nieuwe Admin Console? Hoe kan ik aangepaste beheerders toewijzen en bewerken in de nieuwe Admin Console? Welke machtigingen kan ik toewijzen aan een aangepaste beheerder?

Artikelen

Veelgestelde vragen over Active Directory Connector De Active Directory Connector voor LastPass configureren De LastPass Active Directory Connector configureren De LastPass Active Directory Connector installeren Hoe kan ik een toegangs- en authenticatiebeleid instellen voor inloggen zonder wachtwoord? Hoe bekijk ik groepsbeleidsregels voor gebruikers in de nieuwe Admin Console? Hoe beheer ik algemene beleidsregels in de nieuwe Admin Console? Hoe beheer ik het toegangsbeleid voor inloggen zonder wachtwoord in de nieuwe Admin Console? Hoe voeg ik een aangepaste beleidsregel voor verificatie toe in de nieuwe Admin Console? Hoe beheer ik Workstation Login-beleidsregels in de nieuwe Admin Console? Hoe voeg ik een nieuwe Workstation Login-beleidsregel toe in de nieuwe Admin Console? Hoe verwijder ik een Workstation Login-beleidsregel in de nieuwe Admin Console? Hoe schakel ik een Workstation Login-beleidsregel uit in de nieuwe Admin Console? Hoe bewerk ik een bestaande Workstation Login-beleidsregel in de nieuwe Admin Console? Hoe schakel ik het beleid "Superbeheerders toestaan hoofdwachtwoorden te resetten" in? Hoe voeg ik multifactorbeleid toe in de nieuwe Admin Console? Hoe forceer ik dat nieuwe beleidsregels onmiddellijk op alle LastPass-gebruikers worden toegepast? Hoe beheer ik het dark web-monitoringbeleid voor LastPass Business-gebruikers? Een toegangsbeleid voor inloggen zonder wachtwoord verwijderen Een nieuw toegangsbeleid voor inloggen zonder wachtwoord toevoegen Bewerk bestaande gebruikers en instellingen voor wachtwoordloos inloggen toegangsbeleid Universal Proxy v4.x configuratievoorbeeld op Linux Waarom zie ik de gedeelde map die ik net heb gemaakt niet in LastPass? Over de functie "Ontvanger toestaan om het wachtwoord te zien" voor gedeelde items in LastPass Info over verborgen wachtwoorden voor items in gedeelde mappen Info over toegang voor gebruikers en groepen voor gedeelde mappen Wat zijn gedeelde mappen? Hoe beheer ik gedeelde mappen als LastPass Business beheerder? Hoe maak ik een gedeelde map? Hoe verwijder ik een gedeelde map? Hoe geef ik gebruikers of groepen toegangsrechten voor gedeelde mappen? Hoe kan ik gebruikers of groepen uitnodigen voor een gedeelde map? Hoe verplaats ik items naar een gedeelde map? Hoe verwijder ik gebruikers of groepen uit een gedeelde map? Hoe kan ik de toegang tot gebruikers of groepen beperken voor gedeelde mappen? Hoe kan ik mappen delen met gebruikers buiten mijn bedrijfsaccount? View site login activity in the new Admin Console View security reports in the new Admin Console Hoe maak ik algemene rapporten in de nieuwe Admin Console? Welke typen gebeurtenissen zijn er beschikbaar voor algemene rapporten over gebruikersactiviteit in de nieuwe Admin Console? Welke typen gebeurtenissen zijn er beschikbaar voor beheeractiviteiten in algemene rapporten in de nieuwe Admin Console? Hoe bekijk ik de informatie over de beheerdersactiviteit voor LastPass MFA? Hoe kan ik informatie over MFA-gebruikersactiviteiten voor LastPass bekijken? Hoe bekijk ik SAML-antwoordinformatie voor LastPass? Hoe bekijk ik de aanmeldingsactiviteit voor SSO-apps voor LastPass? Wat zijn 'beheerde bedrijven' in LastPass Business? Hoe zet ik mijn LastPass Business-account om in een account om beheerde bedrijven te beheren? Hoe worden licenties behandeld voor beheerde bedrijven in LastPass Business? Hoe voeg ik een beheerd bedrijf toe in LastPass Business? Hoe wijs ik meer licenties toe aan een beheerd bedrijf in LastPass Business? Hoe ontkoppel ik een beheerd bedrijf zodat het onafhankelijk kan worden beheerd? Hoe reactiveer ik een geschorst beheerd bedrijf? Hoe kan ik licenties van een beheerd bedrijf teruggeven aan mijn hoofdaccount? Hoe kan ik een beheerd bedrijf dat ik niet langer nodig heb, schorsen? Hoe krijg ik toegang tot een beheerd bedrijf in LastPass Business? Hoe draai ik rapporten voor mijn beheerde bedrijven in LastPass Business? Beheerde bedrijven in LastPass Business – Veelgestelde vragen van beheerders Hoe configureer ik een integratie met ConnectWise Manage? Hoe configureer ik een integratie met Datto Autotask? Hoe importeer ik bedrijven vanuit PSA's? Wat is een integratie van Professional Services in LastPass? Extra gebruikersbevoegdheden van ConnectWise voor PSA-integraties met LastPass Hoe schakel ik de Advanced MFA add-on uit voor mijn beheerde bedrijfsaccount? Hoe schakel ik de Advanced MFA add-on in voor mijn beheerde bedrijfsaccount? Hoe verstuur ik de activatie-e-mail voor inloggen zonder wachtwoord opnieuw naar gebruikers in mijn beheerde bedrijf?

Artikelen

Federatieve aanmelding met AD FS instellen voor LastPass Wat zijn de beperkingen voor LastPass-gebruikers met federatieve aanmelding? Hoe zet ik een bestaande LastPass-gebruiker om in een federatieve gebruiker (een gebruiker van AD FS of PingFederate)? Federatieve aanmelding met Azure Active Directory instellen voor LastPass Hoe converteer ik een bestaande LastPass-gebruiker naar een federatieve (Azure AD, Okta, Google Workspace, PingOne of OneLogin) gebruiker? Federatieve aanmelding instellen voor LastPass met Okta, met een autorisatieserver Vereenvoudigde federatieve aanmelding met AD FS instellen voor LastPass Hoe migreer ik van het gebruik van AD FS of PingFederate naar een cloud-gebaseerde federatieve login identity provider voor LastPass? Welke identiteitsproviders worden ondersteund voor federatieve aanmelding van LastPass? Bij welke zakelijke LastPass-accounts is federatieve aanmelding van LastPass inbegrepen? Wat is federatieve aanmelding voor LastPass? Hoe upgrade ik de AD FS plugin voor LastPass federated login? Hoe migreer ik gebruikers van de identiteitsprovider voor federatieve aanmelding naar een andere? Hoe voeg ik het "actief" gebruikersattribuut toe in Azure AD voor LastPass federatieve aanmelding? Federatieve aanmelding met Google Workspace instellen voor LastPass Hoe kan ik gebruikers handmatig synchroniseren voor federatieve aanmelding bij LastPass met Google Workspace? Federatieve login instellen voor LastPass met behulp van Okta SSO en Active Directory Wat zijn 'federatieve statussen' van gebruikers van Google Workspace? SCIM-inrichting voor LastPass Business instellen met OneLogin SCIM-inrichting voor LastPass instellen met Azure Active Directory SCIM-inrichting voor LastPass instellen met Okta Directory-integratie gebruiken voor automatische inrichting in LastPass Biedt LastPass directory-integraties voor het aanmaken van gebruikers? Veelgestelde vragen over SCIM-inrichting LastPass SCIM Provisioning met Azure Active Directory Problemen oplossen Hoe kan ik directory-integraties gebruiken voor geautomatiseerde provisioning in de nieuwe Admin Console? Hoe schakel ik gebruikers uit voor LastPass in Azure AD via SCIM? Hoe deproviseer ik gebruikers voor LastPass in Azure AD via SCIM? SCIM Provisioning FAQs voor LastPass Business met Azure Active Directory SCIM-provisioning FAQ's voor LastPass Business met OneLogin Veelgestelde vragen over SCIM-inrichting voor LastPass Business met Okta Wat zijn de systeemvereisten voor LastPass Workstation MFA? Hoe stel ik LastPass Workstation MFA voor Windows in? Wat zijn de verschillen tussen Workstation Login en Workstation MFA in LastPass Business? Hoe verberg ik alle Windows-referentieproviders behalve LastPass MFA? Hoe download en configureer ik het installatieprogramma voor Workstation MFA voor Mac? Hoe stel ik LastPass Workstation MFA voor Mac in? Hoe schakel ik RDP-toegang in voor LastPass Workstation MFA? Wat is Workstation MFA voor LastPass? Hoe kan ik debug logging instellen en bekijken voor Workstation MFA voor Windows? LastPass SSO-apps verwijderen LastPass SSO-apps beheren Info over app-integraties van LastPass Welke soorten apps kunnen worden geïntegreerd met LastPass? Ik kan geen applicatie vinden in de LastPass app catalogus, kan ik mijn eigen aangepaste SSO-app instellen? We gebruiken al een andere SSO oplossing. Hoe schakel ik de optie "Cloud-apps" uit voor mijn eindgebruikers? Integreert LastPass Business met mijn bestaande SSO-oplossing? We hebben meerdere accounts voor een applicatie, en verschillende teams gebruiken aparte accounts. Kan ik alle rekeningen toevoegen en beheren? Kunnen gebruikers inloggen op SAML-toepassingen met andere referenties dan e-mail? Hoe maak ik aangepaste attributen voor mijn SSO-app in LastPass? Hoe voeg ik SSO-apps voor LastPass-gebruikers toe? Offline modus FAQs voor inloggen zonder wachtwoord Hoe kan ik een toegangs- en authenticatiebeleid instellen voor inloggen zonder wachtwoord? Wat is stapsgewijze verificatie? Hoe maak ik aangepaste attributen voor mijn SSO-app in LastPass? Hoe beheer ik het toegangsbeleid voor inloggen zonder wachtwoord in de nieuwe Admin Console? Hoe kan ik de activeringsmail voor wachtwoordloze aanmelding opnieuw naar gebruikers versturen in de nieuwe Admin Console? Hoe wijs ik gebruikers toe aan wachtwoordloze apps in de nieuwe Admin Console? Hoe schakel ik wachtwoordloos inloggen uit in de nieuwe Admin Console? Hoe nodig ik bestaande LastPass-gebruikers uit om wachtwoordloze aanmelding te activeren? Hoe beheer ik beleidsregel voor wachtwoordloze aanmelding bij de kluis voor mijn gebruikers? Hoe kan ik als LastPass-beheerder inloggen zonder wachtwoord voor SSO apps inschakelen? Hoe download ik de LastPass Universal Proxy v5.x docker image? Hoe configureer ik LastPass Universal Proxy v5.x? Hoe stel ik LastPass Universal Proxy v5.x in? Hoe diagnostische informatie verzamelen voor ondersteuning over LastPass Universal Proxy v5.x? Hoe het logniveau instellen in LastPass Universal Proxy v5.x? Hoe controleert u of LastPass Universal Proxy v5.x kan communiceren met uw primaire verificatieserver en/of LastPass Authentication Server? LastPass Universal Proxy v5.x LDAP-configuratie via de commandoregel LastPass Universal Proxy v5.x LDAPS configuratie via de commandoregel LastPass Universal Proxy v5.x RADIUS configuratie via de commandoregel Hoe bepaal ik de huidige versie van LastPass Universal Proxy v5.x? Universal Proxy v5.x configuratievoorbeeld SonicWall VPN-configuratie voor het LastPass Universal Proxy RADIUS-protocol Configuratie van de Palo Alto Network VPN voor het LastPass Universal Proxy LDAP-protocol Hoe stel ik LastPass Universal Proxy v4.x in? Hoe upgrade ik LastPass Universal Proxy naar 4.x? Hoe kan ik een LastPass MFA-account verstrekken aan gebruikers? Hoe download ik LastPass Universal Proxy v4.x? Hoe configureer ik LastPass Universal Proxy 4.x met behulp van de command line interface (CLI) op Windows? Fortinet VPN-configuratie voor het LastPass Universal Proxy LDAP F5 BIG-IP APM VPN-configuratie voor het LastPass Universal Proxy RADIUS-protocol
Beoordeel
uw
ervaring